Izbornik

Omron elektrostimulator TENS E4

847,00 kn

Novi proizvod

NAJNAPREDNIJI OMRON uređaj za ublažavanje boli. OMRON elektrostimulator TENS E4 sustav za brzo i učinkovito ublažavanje boli i napetosti u mišićima, bez lijekova. Koristi se za ublažavanje boli u leđima, ramenima, zglobovima i mišićima. Vrlo je jednostavan za korištenje te izvrstan za primjenu kod kuće.

Više detalja

 • Naš visokokvalitetan proizvod TENS (Transcutaneous Electrical Nerve Stimulator) klinički je potvrđena tehnologija u smanjenju boli mišično-koštanog porijekla i srednje do srednje teškog intenziteta.*

  Model E4 je najnapredniji model te uključuje 'Hypermode' postavku koja omogućuje postupno povećavanje intenziteta tretmana na razinu koju želite. Uz veliki zaslon, postavke je vrlo lako prilagoditi. Možete čak i promijeniti postavke za pojedini jastučići i koncentrirati tretman gdje je najpotrebnije.

  Tens ikone

   • - 12 programa za različite tretmane
   • - odabir visoke ili niske frekvencije
   • - 6 zona tretmana

  Zdravstvene tegobe koje tretirate Tensom E4: ukočeni mišići i utrnulost, akutna bol, ukočena ramena, akutna bol u laktu i koljenu, umor ruku, oticanje i zamor listova i stopala, bol u leđima i ukočenost križa, ostali različiti simptomi.

  Omiljena metoda masaže može se namjestiti na nekoliko načina - odmah na početku tretmana, ili  bilo kada tijekom tretmana. 

  Mogućnost odabira modus «hyper» ili modus «soft».

  U modusu «hyper» jačina stimulacije postupno raste tijekom tretmana i djelotvorno uklanja ukočenost.

  Modus «soft» omogućava stimulaciju bez osjećaja iritacije i na ugodan način uklanja ukočenost.

  Površina koja se tretira Tretmanu se može izložiti točno određena točka na tijelu, ili veća površina, ovisno o tome kako postavite elektrode Long Life.  
   
  Jačina  (intenzitet) masaže može se regulirati

 • https://youtu.be/sfNew0FWEIk

15 proizvoda u kategoriji:

Usporedi