Izbornik

Ecovacs robotski usisavač Deebot 600-W

2 099,00 kn

Novi proizvod

  • Usisavač Deebot 600-W  uz mobilnu aplikaciju za daljinsko upravljanje, sustavnu putanju čišćenja i opcionalni spremnik vode,  čini čišćenje vašeg doma jednostavnijim.

Više detalja

Ecovacs robotski usisavač Deebot 600-W za manje potrošenog vremena za čišćenje doma i više vremena za uživanje u ljepšim stvarima u životu!
Ecovacs robotski usisavač Deebot 600-W učinkovito čisti sve vrste podova, a uz dostupnu opciju spremnika vode učinkovito obriše podove*.
3-stupanjski sustav za čišćenje bez napora - četkicama za čišćenje rubova i glavnom rotirajućom V-četkom, robotski usisavač Deebot istovremeno mete, podiže i usisava u jednom prolazu. To ga čini idealnim za čišćenje tepiha i tvrdih podova.
Učinkovita i inteligentna putanja za čišćenje - Deebot-ov inteligentni način čišćenja čini ga idealnim za učinkovito usisavanje tvrdih površina i dlaka vaših kućnih ljubimaca. Njegova sustavna (naprijed-nazad) putanja čišćenja je posebno učinkovita i može pokriti velike površine za čišćenje.
Max mod povećava učinkovitost čišćenja - kod zahtjevnijih zadataka usisavanaja, Max mod udvostručuje snagu usisa i osigurava odličan rezultat na osobito prljavim podovima.
Jednostavna aplikacija upravlja Deebot-om s bilo kojeg mjesta u bilo kojem trenutku.
Ecovacs robotski usisavač Deebot 600 je vaš praktičan pomagač za kojeg se nikad ne morate brinuti - puni se sam, čisti kada i gdje mu kažete, izbjegava prepreke i ne sudara se s namještajem, a senzori za stepenice sprječavaju pad po stepenicama.
Čišćenje vašeg doma ne može bit lakše od ovoga!

*opcionalno - stavljanjem spremnika za vodu robotski usisavač briše podove mokrom krpicom od mikrofibre. Spremnik za vodu prodaje se odvojeno

Vrijeme punjenja:4 h
Filter:visoko-učinkovit višeslojni filter
Spremnik:posuda
Razina buke:65 dB
Baterija:Li-ion 2600mAh
Dimenzije:332x332x79 mm
Tip usisavača:robotski
Zapremina spremnika:0,52 L
Vrijeme rada:110 min
Dimenzije (DxŠxV) 380x320x425mm
Pogodan za prostorije do 50 m2
Kapacitet spremnika za vodu cca. 7 l
Potrošnja 20 W
Napon 230 V / 50Hz
Moć ovlaživanja do 300 g/h
Duljina kabla cca. 2m
Vrsta ovlaživača Perači zraka (AirWasher)
Težina cca. 5,9 kg

6 proizvoda u kategoriji:

Usporedi